< p>

Karin Kruidenier

Ellis heb ik, lang geleden, leren kennen in een vrouwennetwerk uit de Achterhoek. Aangezien de mobiele telefoon steeds vaker gebruikt wordt om te ‘googlen’ bedachten wij ons dat het wel tijd werd voor vernieuwing van onze website, zodat de automobilist ook onderweg ons kan vinden en sterker nog, de tekst kan lezen van de site. Er zijn genoeg aanbieders in de markt maar de één is de ander niet. De prijzen liggen ook sterk uiteen en ik vind het persoonlijk prettig om dichtbij huis zaken te doen. Onze site was zo oud dat deze niet 1 op 1 kon worden omgezet naar mobiel. Er moest een gehele nieuwe site komen hiervoor. Ellis bood via de social media een cursus Wordpress aan. Aangezien ik die dag niet kon, gaf ze mij de gelegenheid voor een 1 op 1 moment. Ze leidde mij rond door Wordpress. Wow! Wat is er veel mogelijk met dit programma en hoe handig ook! De site die wij hadden was voor mij minder makkelijk aan te passen ook de beperking in mogelijkheden was een struikelblok. De service die Ellis kon bieden en de prijs die ze er voor vroeg heeft ons eigenlijk direct doen besluiten deze deal rond te maken. De rust die Ellis uitstraalt, is soms een beetje lastig J, omdat ik nogal van de communicatie ben, maar ze is een kei in haar vak. Ze legt alles erg goed uit en is op alle momenten van de dag te bereiken en behulpzaam. Dit vind ik een groot voordeel. Als ik dan een aanpassing wil doen is deze ook snel gedaan. Zo houd ik mijn to do lijstje klein haha! Door mijn tevredenheid heb ik nog een 2-tal bedrijven doorverwezen naar Ellis. Ik kan dan ook een ieder aanraden met haar in contact te gaan. Ellis Garstenveld van GeniusApps kan ik dan ook van harte aanbevelen. Ze is een goede praktische meedenkster en door haar rust leer je zelf het programma ook heel goed kennen.

Karin Kruidenier

( Karin is gespecialiseerd in Aloë vera arrtikelen (gezondheid) )

Other Testimonials

Met mijn advocatenkantoor had ik sinds 1999 een tweetal websites die inmiddels een gedateerd uiterlijk hadden verkregen. Daar moest snel iets aan gebeuren, liefst niet te duur. Genius Apps verzorgde een gratis workshop over (on)mogelijkheden van het WordPress programma om websites 'mobiel-vriendelijk' te maken, zodat ze zich aanpassen aan elk formaat beeldscherm van smartphone, tablet of PC. Tegen aantrekkelijke voorwaarden en tarieven was ik in staat deze sites snel om te laten bouwen door Genius Apps. Ellis Garstenveld van Genius Apps heeft mij daarin op een rustige en begrijpelijke wijze voortreffelijk begeleid. Mr. Hans C. van den Akker, Advocatenkantoor Van den Akker te Gouda.

Hans van den Akker – Advocaat uit Gouda

( Hans is gespecialiseerd in het vervoerrecht met name het recht betreffende het beroepsmatig vervoer van personen en goederen over de weg. )

Ellis Garstenveld heeft mij een aantal keren geweldig geholpen met het ontwerpen van mijn website, waarna ik deze zelf kon invullen. Ook bij diverse problemen op het gebied van computer/internet/Mailchimp en allerlei andere dingen waar ik niets van weet heeft zij me geweldig geholpen. Ik blijf haar altijd beschouwen als een soort Helpdesk waar ik altijd kan aankloppen als ik het niet weet. Ze is enorm betrouwbaar en heb zelfs meegemaakt dat ze tijdens haar vakantie mij nog een keer vooruit geholpen heeft met een probleem. Een echte aanrader!!!

Nellie Timmermans – Interpunctie

( Nellie is stiefplan coach en DE specialist in vraagstukken rondom stiefgezinnen. )

Ellis Garstenveld heeft voor ons een mooie website gemaakt en ons duidelijk instructies gegeven voor het zelf actueel houden van de website. Daarnaast heeft Ellis voor ons een overzichtelijk intranet gemaakt, waarop onze eigen medewerkers kunnen inloggen voor nieuws en informatie voor ons personeel. Met veel geduld en goed bereikbaar heeft Ellis ons steeds naar tevredenheid geholpen!!

Theo – WAM & Van Duren Winterswijk

( Website en Intranet WAM & Van Duren Bouwgroep )