< p>

Overdracht van producten GeniusApps

Hieronder kunt u lezen welke mogelijkheden er zijn:

1) Overdracht van de volledige gebruiksrechten en daarmee ook het copyright (zie ook paragraaf 11 uit onze Algemene voorwaarden):
-Verzoeker dient het copyright over te nemen, indien in volledig eigen beheer en in de huidige vorm (lay-out).
-Met het overnemen van het copyright (auteursrecht) verwerft men ook het gebruiksrecht van het website thema en lay-out.
-De copyright vergoeding omvat 2/3 van de oorspronkelijke ontwikkelkosten van de website of de ontwerpen, waartoe ook folders, logo of digitaal promotie materiaal kunnen behoren.

2) Kiest men niet voor 1) en zet men het onderhoudscontract al dan niet aanwezig, voort bij GeniusApps dan is bovenstaande niet van toepassing en kan men de website in de huidige vorm voortzetten en deze inhoudelijk wijzigen vanuit een redacteursrol.

3) Als men voor geen van bovenstaande kiest, dan ontvangt men een eenmalige export van de inhoud van de website, het ontwerp zelf blijft eigendom van de ontwikkelaar (GeniusApps).

Webhosting:

De hosting is doorgaans in beheer bij GeniusApps, men kan een verhuiscode voor het domein door ons laten aanvragen en het geheel bij een andere hosting provider onderbrengen indien gewenst. Het verhuizen van uw mail geschiedt dan op verzoek. Wil men de webhosting voortzetten bij dezelfde provider en een eigen account hanteren, dan zijn er eenmalige overdrachts- en administratiekosten en de voorwaarden van 1) van toepassing.

Apps:

Apps zijn ontwikkeld op een eigen platform en zijn derhalve niet overdraagbaar. Zij zijn niet zoals een website exporteerbaar en betreffen geen Open Source.