< p>

Website AVG proof?

Voldoet uw website nog niet aan de nieuwe AVG per 25 mei 2018? 

Graag voorzien wij u als nieuwe relatie van een kosteloos stappenplan en advies om te zorgen dat uw website voor 25 mei 2018 AVG proof is. Gemiddeld genomen nemen de aanpassingen 2 tot 3 uur tijd in beslag per website, afhankelijk van welke zaken al geregeld zijn.

Uw website maken we kosteloos AVG proof indien u na 1 mei 2018 een website totaal ontzorgd contract afsluit met ontzorgd pakket B.

Mail voor een afspraak (liefst voor 1 mei 2018) uw contactgegevens aan info@geniusapps.nl onder vermelding van website AVG.

Ook na 25 mei 2018 blijft het van belang om voor uw eigen branche/sector de eisen van de AVG in de gaten te houden. Per sector is deze verschillend, we raden u aan om voor de zekerheid een specialist naar uw privacy verklaring en overige eisen die op uw onderneming van toepassing zijn, te laten controleren elk jaar.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor deze eisen en de invulling daarvan, u dient zelf te controleren of u aan alle voorwaarden voldoet. Wij helpen u slechts bij de technische ondersteuning daarvan in relatie tot uw website.