Groepsuitjes Groenlo

Ruim 10 maanden geleden kwam ik in contact met Ellis Garstenveld van GeniusApps.nl. Aan Ellis uitgelegd wat ik voor ogen had en uiteindelijk na ook goedkeuring van de Grolsch bierbrouwerij konden we de apps gaan vullen. Twee leuke namen bedacht voor de apps namelijk Dagje Groenlo en Expeditie Grolsch. De goeie ondersteuning is mij zeer goed bevallen en hopelijk kunnen we medio Mei beide apps lanceren. En dan kan zowel GeniusApps.nl en Groepsuitjes Groenlo trots zijn op het resultaat.

Groepsuitjes Groenlo

( Erik Mentink )

Other Testimonials

Een paar jaar geleden hebben wij Ellis gevraagd een nieuwe website voor onze BB te maken. In overleg is het een mooie, functionele website geworden die de sfeer van onze B&B goed weergeeft. Aangezien wij onvoldoende thuis zijn in het onderhoud en alles wat daarbij komt voor het up-to-date houden van de website hebben wij voor het “totaal ontzorgd abonnement” gekozen. Als het nodig is iets aan de website te veranderen is een mailtje naar Ellis genoeg voor een supersnelle reactie. En zo is het werkelijk een zorgeloze website.

Henk en Wil Heijs – de Kater

( Henk en Wil Heijs – de Kater )

Ellis heeft ons bij het maken van de website heel duidelijk aangegeven wat we aan moesten leveren en binnen de kortste keren hadden we een hele mooie website. De website is helemaal in overleg gemaakt. We krijgen er veel complimenten over.

Tandartsenpraktijk Pagen

( Denise van der Klein )

Ellis heb ik leren kennen als campinggast op onze minicamping die kwam ervaren hoe mooi Walcheren/Zeeland is. Tijdens een gesprekje attendeerde ze me erop dat onze website moeilijk te lezen was op mobiele telefoons. Onze site was aan vernieuwing toe en wij waren op zoek naar iemand die een website maakt, maar wel in een ander jasje dan die uit onze omgeving. We zijn de samenwerking aangegaan en die is prima verlopen. Het resultaat mag er zijn en de complimenten hierover van onze gasten ook. Nog steeds kan ik haar altijd om hulp vragen. Genius apps is een fijn, persoonlijk en innovatief bedrijf voor ook nog een aantrekkelijke prijs!

Minicamping ‘t Hommeltje

( Marian Geerse )

Ellis Garstenveld heeft mij een aantal keren geweldig geholpen met het ontwerpen van mijn website, waarna ik deze zelf kon invullen. Ook bij diverse problemen op het gebied van computer/internet/Mailchimp en allerlei andere dingen waar ik niets van weet heeft zij me geweldig geholpen. Ik blijf haar altijd beschouwen als een soort Helpdesk waar ik altijd kan aankloppen als ik het niet weet. Ze is enorm betrouwbaar en heb zelfs meegemaakt dat ze tijdens haar vakantie mij nog een keer vooruit geholpen heeft met een probleem. Een echte aanrader!!!

Nellie Timmermans – Interpunctie

( Nellie is stiefplan coach en DE specialist in vraagstukken rondom stiefgezinnen. )

Ellis Garstenveld heeft voor ons een mooie website gemaakt en ons duidelijk instructies gegeven voor het zelf actueel houden van de website. Daarnaast heeft Ellis voor ons een overzichtelijk intranet gemaakt, waarop onze eigen medewerkers kunnen inloggen voor nieuws en informatie voor ons personeel. Met veel geduld en goed bereikbaar heeft Ellis ons steeds naar tevredenheid geholpen!!

Theo – WAM & Van Duren Winterswijk

( Website en Intranet WAM & Van Duren Bouwgroep )