Werkwijze

Je bent er uit en wil graag je website laten bouwen of vernieuwen? Onze werkwijze is als volgt:

Stap 0: We kijken naar de beste hosting en kiezen hiervoor veelal voor www.sohosted.com (Als partner van SoHosted kunt u rekenen op betrouwbare en betaalbare webhosting – slechts 9.95 euro per maand).  Je betaalt voor de eerste twee jaar 25,95 per maand voor het onderhoud en de onbeperkte ondersteuning.

Stap 1: Tijdens de eerste stap maken we nader kennis. Je laat ons weten wat de wensen zijn ten aanzien van je nieuwe website. Ook geef je aan welke voorbereidingen je zelf al getroffen hebt. Vervolgens krijg je van ons indien van toepassing een inventarisatieformulier, waar je kunt aangeven wat de voorkeuren zijn ten aanzien van de kleurstelling, (huis)stijl, indeling en menu van de website. Wil je een nieuw logo? Heb je bestaande kleuren als voorbeeld? Laat maar zien! GeniusApps heeft haar eigen team van specialisatien, welke zich bevinden in de volgende disciplines:

  • Grafische vormgeving
  • SEO specialisten
  • Webteksten schrijfster
  • App-consultants in opleiding
  • Stagaires bij de websites

Bij elk van deze disciplines werken we zorgvuldig samen met vaste mensen die onze dienstverlening niet ‘bijten’ maar aanvullen. Ten aanzien van de discipline Grafische Vormgeving bent u vrij in het aanleveren van nieuw of bestaand materiaal.

Stap 2: Nadat bij ons bekend is wat je wensen zijn, vragen we jou de teksten, de menu indeling en eventueel media (foto’s en video’s) te verzamelen, en aan ons te mailen. Hiervoor hebben we invulsjablonen beschikbaar. Deze stellen wij vervolgens veilig in een opslagmedium in de Cloud, om zeker te stellen dat er geen bestanden kwijt raken. Na ontvangst van deze bestanden maken we een afspraak om de website in 1 dag te bouwen. Daarbij word je nauw betrokken bij de voortgang van de site. Van te voren zorgen wij dat alles wordt geregeld voor je, zoals de hosting en een voorbeeld lay-out van je nieuwe site.

Stap 3: We gaan van start op de aanvangsdatum volgens offerte. De website wordt parallel aan de huidige website vernieuwd naar een mobielvriendelijke website, voorzien van diverse waardevolle marketing tools, Google Analytics, gebruikersstatistieken, koppelingen met de belangrijkste social media kanalen en uitleg over de beheermodule. De website voldoet aan de laatste eisen voor mobiele apparaten zoals smartphones en tablets en houdt rekening met de nieuwe mobiele criteria van Google. Zodra de website gereed is reserveren we zo lang als nodig tijd voor de kennisoverdracht.

Stap 4: Het publiceren en online zetten van de site. Je site wordt nog voorzien van een koppeling met Google Analytics, waarmee je precies kunt zien hoe je website bekeken wordt, via welke kanalen (herkomst) bezoekers op je website komen, de aantallen in bezoekers naar geslacht, leeftijdscategorie regio en woonplaats. Je ziet de meest bezochte pagina’s en het navigatie pad door bezoekers. Tot slot kun je precies herleiden op basis van welke zoekopdrachten je site gevonden wordt. De kennisoverdracht van Google Analytics is een keuze, maar wel een goede belangrijke stap naar succes!    

Stap 5: De overdracht voor het beheer van de site. De site wordt aan je opgeleverd, door het overdragen van alle kennis die je nodig hebt om de site te vullen met de webteksten (de menu structuur hebben wij reeds voor je aangemaakt) en je leert wat je kunt met afbeeldingen, video, berichten en de pagina’s van je site. De scope beperkt zich daarbij eerst tot het aanmaken of wijzigen van berichten, pagina’s en het menu. Later volgen er desgewenst meer details, al gaat dit wat ver voor het basis onderhoud van de website. We beperken de informatie overdracht tot het belangrijkste.

Voor deze overdracht nemen we zoveel tijd als nodig. Daarna gaan we over tot de persoonlijke servicedesk werkwijze van GeniusApps.nl (zie vanaf hier de pagina: Uw website klaar?)

Tot slot leest u hier onze algemene voorwaarden