< p>

Website support

Loopt u tegen vragen aan met betrekking tot uw website?

WordPress is een gebruiksvriendelijk systeem voor het presenteren van uw website. Toch blijken er nog veel mensen met vragen over verschillende onderdelen van WordPress. Daarvoor is er de Website support lijn van GeniusApps. U kunt uw vraag indienen middels de contactpagina. Vervolgens zullen wij buitenom vakantieperiodes binnen 24 uur reageren op uw vraag en indien uw mail goed is ontvangen deze beantwoorden. In geval van dringende spoed berekenen we een toeslag, ook wanneer u uw website in eigen beheer heeft en wij derhalve geen garantie kunnen geven voor een goede werking van uw website.

Uw vraag kan gaan over diverse onderwerpen, zoals WordPress plugins, het updaten of backuppen van uw website, het veranderen van kleuren, fine-tuning, het toepassen van plugins, het onderhouden en beheren van toegangsrechten voor gebruikers, het uitbreiden van uw website met nieuwe functionaliteiten en mogelijkheden, het beveiligen van uw site, het migreren van uw website naar https en meer. We bieden deze ondersteuning aan tegen 22 euro excl. btw per kwartier.

Uw voordelen

  • Persoonlijke ondersteuning op maat.
  • Kundige hulp en advies in WordPress.
  • Binnen 24 uur een reactie op uw vraag.
  • No cure no pay.

Heeft u regelmatig vragen en wilt u volledig ontzorgd worden in uw website ten aanzien van updates, beheer, onderhoud en technische- en inhoudelijke vraagstukken? Dan kunnen wij u het website totaal ontzorgd pakket C of D aanraden. Tevens bent u dan verzekerd van snellere ondersteuning. Wilt u voorzien worden met enige regelmaat van instructievideo’s op maat? Dit is onderdeel van pakket E, of op verzoek via deze servicedesk.