Mobiele website

Bent u toe aan een eigen of nieuwe website? Waarschijnlijk is dit ook voor u van toepassing:

Per 15 april 2015 beoordeelt Google websites of deze mobielvriendelijk (geschikt voor smartphones en tablets) zijn. Voor uw eigen vindbaarheid worden nog eens 200 andere criteria gehanteerd, waarvan wij de belangrijkste meenemen in de ontwikkeling van uw nieuwe website. Tegenwoordig raadpleegt maar liefst 80% van de internetgebruikers het internet vanaf een mobiel apparaat. Slechts 20% doet dit nog maar vanaf een vaste computer.

Dat maakt het mobielvriendelijk zijn van uw website erg belangrijk. U wilt immers voorkomen dat bezoekers vroegtijdig afhaken vanwege een ongebruiksvriendelijke website, waarbij in veel gevallen de website van de concurrent professioneler oogt en beter wordt gepositioneerd door Google. Zie ook dit artikel: https://tweakers.net/nieuws/102619/google-plaatst-niet-mobiele-websites-lager-in-zoekresultaten.html

Misschien heeft u nog helemaal geen website, maar wilt u hier niet al te veel geld aan uitgeven en toch beschikken over een professionele website.

Wij kunnen u een website aanbieden binnen elk passend budget. Diverse bedrijven in en buiten de regio gingen u reeds voor:

Neem contact op.