< p>

Website totaal ontzorgd

Wilt u totaal ontzorgd worden in het onderhoud en beheer van uw website?

Maakt u zich zorgen of het updaten van uw WordPress site, thema en plugins problemen veroorzaakt? Of dat dit zelfs vergeten wordt en uw website kwetsbaar wordt voor lekken van buitenaf? Voorgaande is niet heel onrealistisch en komt vaker voor dan men denkt. Het veilig onderhouden en updaten van een WordPress site vergt een bepaalde basiskennis van het systeem en de onderdelen waaruit deze bestaat.

Indien u onbeperkt antwoord zoekt op al uw vragen en zeker wilt zijn dat uw website veilig blijft en automatisch wordt gebackupped? Dan raden we u sterk aan om te kiezen voor het Website totaal ontzorgd pakket.

Wat omvat het Website totaal ontzorgd pakket tot 1 januari 2018 en contracten gesloten voor deze datum?

 • Onbeperkte support met betrekking tot al uw vragen (m.u.v. maatwerk).
 • Automatische backups van uw website.
 • Standaard beveiliging van uw website.
 • Standaard updates van uw WordPress versie (exclusief het thema).
 • Een half uur gratis hulp bij content wijzingen per jaar op verzoek.
 • Tips over nieuwe mogelijkheden voor uw website vanuit een nieuwsbrief.

Wat valt er niet onder het totaal ontzorgd abonnement  tot 1 januari 2018 en contracten gesloten voor deze datum:

Het migreren van uw bestaande website van uw hoster naar onze hosting of het verhuizen van uw website valt niet onder het totaal ontzorgd pakket, evenals bijzondere werkzaamheden binnen uw hostingpakket, zoals het aanvragen van een ssl certificaat, het overgaan naar een eigen server (VPS), het omzetten van uw website van http:// naar https://, website optimalisatie, het toevoegen van content, het verbeteren van uw S.E.O. (zoekmachine optimalisatie), het uitvoeren van thema updates, customization, het installeren van nieuwe thema’s, het herstellen van een backup en het verlenen van support op plugins, mobiele apps of thema’s die niet door ons zijn geïnstalleerd of gemaakt. Om een goede werking van de website te kunnen blijven garanderen geven we elke website gebruiker de rol van redacteur.

Wijzigingen die tot ongewenste effecten op de website hebben geleid omdat u niet over de juiste kennis van deze onderdelen beschikt, worden niet kosteloos hersteld. Indien er zonder ons medeweten een derde partij wordt ingeschakeld voor support bij uw website, vervalt elk recht op support in dat jaar. Ook wanneer er gevraagd wordt om FTP toegang, thema’s en plugins dan kunnen we geen garantie meer bieden in het kader van veiligheid en beheersbaarheid en wordt het contract per direct ontbonden. Nog openstaande verplichtingen komen hiermee echter niet te vervallen. Zie hiervoor nog weer onze algemene voorwaarden, paragraaf 10.2.

Tot slot vallen DTP werkzaamheden zoals het veranderen van afbeeldingen, ontwerpen van logo’s, vergroten of verkleinen van foto’s, vertalingen, nabewerkingen en het installeren of configureren van nieuwe plugins anders dan bij oplevering van uw website ook niet onder het totaal ontzorgd abonnement. Hiervoor maken we een inschatting op basis van kwartieren.

Eigen webhosting of webhosting via GeniusApps?

Indien u gebruik maakt van het totaal ontzorgd pakket en u heeft de hosting via ons heeft afgesloten (uw domein is via ons naar SoHosted verhuisd), dan krijgt u ook onbeperkt advies ten aanzien van host gerelateerde vragen. Indien u uw eigen hoster aan wilt houden of beheren dan kan dat, maar zullen uw hosting gerelateerde vragen niet onder het totaal ontzorgd pakket vallen. Wel kunnen we een prijsopgaaf op basis van een inschatting in kwartieren geven, zodat uw hosting gerelateerde vragen worden beantwoord. Wij nemen dan contact op met uw hoster, zodat u dat niet zelf hoeft te doen.

Prijsstelling totaal ontzorgd abonnement:

Als bestaande klant bent u voor 24,95 per maand met een minimale contractduur van 24 maanden verzekerd van backups, een half uur gratis persoonlijke ondersteuning en support bij inhoudelijke wijzigingen per jaar, exclusief customization (het op maat maken van de opmaak van de website).

Vanaf 1 januari 2018 zijn de volgende prijzen en keuzepakketten van toepassing, zie: onderhoudscontract nieuw.

Extra kortingen bij doorverwijzen op het totaalbedrag per jaar:

 • Indien u iemand in het eerste jaar doorverwijst, dan krijgt u een korting van 20% in dit jaar van doorverwijzen.
 • Verwijst u 2 mensen binnen 1 jaar door, dan is uw korting op uw website al 30% in het jaar van doorverwijzen.
 • Verwijst u 3 mensen binnen 1 jaar door, dan is uw korting 65% in het jaar van verwijzen.
 • Verwijst u 4 mensen binnen 1 jaar door, dan is uw  korting 100% in het jaar van verwijzen.
 • In geval van een jaarlijkse facturatie wordt dit verrekend met een creditnota.