Website optimalisatie

Website optimalisatie is een aparte tak van sport. Standaard zijn nieuwe websites niet 100% geoptimaliseerd. Een verdieping en onderzoek is nodig om in kaart te brengen op welke vlakken uw website verder kan worden geoptimaliseerd.

Heeft u wel eens getest hoe goed uw website presteert op de desktop computer, mobiele telefoon of tablet?

Deze tool geeft snel inzicht in de prestaties van uw website:

https://gtmetrix.com

Tevens geven we aan welke verbeteringen er mogelijk zijn om te voorkomen dat bezoekers afhaken door lange laadtijden. (>10 seconden). Dit geldt ook voor uw eigen vindbaarheid en de zoekcombinaties waaronder u gevonden wilt worden. We voorzien u van een gratis scan in uw laadtijd en S.E.O., waarna u zelf kunt kijken wat u daarmee wilt doen.

De websites die wij leveren kennen verschillende categorieën. De websites die in categorie A en B vallen kennen een standaard optimalisatie, dat wil zeggen dat gebruikte afbeeldingen web optimized zijn. Echter is er in sommige gevallen nog verder gaande optimalisatie nodig, afhankelijk van uw hosting en technische specificaties van uw thema en andere factoren.

De websites in categorie C en D bieden deze maatwerk optimalisatie tegen een vooraf afgesproken budget. Wij geven u een indicatie in kwartieren af die nodig is om uw website zo snel als mogelijk te laten zijn en nemen indien gewenst ook de zoekmachine optimalisatie uit handen. Vraag naar de mogelijkheden via ons contactformulier.