Uw website is klaar?

Hoe gaat het verder als de website klaar en opgeleverd is (dat wil zeggen: u heeft van ons de kennisoverdracht ontvangen in de vorm van enkele website instructievideo’s en u heeft uitleg van ons ontvangen via Teamviewer of op locatie) en de website staat inmiddels online?

U kunt na onze uitleg zelf aan de slag met uw website. Na deze uitleg heeft u nog recht op een half uur gratis ondersteuning via mail of telefoon. Dit geldt voor wijzigingen ten aanzien van kleurstellingen, teksten, de opmaak en indeling van informatie op uw website, echter niet voor functionele wijzigingen, nieuwe wensen en/of uitbreidingen van uw website en wijzigingen ten aanzien van widgets of plugins.

Daarna kunnen vragen via email ingediend worden aan info@geniusapps.nl. De servicedesk GeniusApps.nl neemt deze vragen in behandeling en koppelt met u terug wat het betekent om deze vragen te beantwoorden en de aanvullende ondersteuning te bieden. Dit is onafhankelijk van of de website al onder het eigen domein actief (verhuisd) is. De website wordt opgeleverd door middel van een interne weblink. U bepaalt zelf wanneer u de overzetting naar het eigen domein wilt laten plaatsvinden. De realisatie, oplevering en facturering van uw website is dus geenszins afhankelijk van de verhuizing van uw domein(en).

Na oplevering maakt de servicedesk voor uw vragen een inschatting in benodigde kwartieren om u als website klant op weg te helpen. Vaak is een korte reply op een vraag voldoende, maar soms is ook ondersteuning op afstand of op locatie nodig. De vergoeding voor deze ondersteuning vindt u op de tarieven pagina. Heeft u een website abonnement? Dan is deze ondersteuning voor het grootste deel al gratis. U bepaalt zelf wat u belangrijk vindt ten aanzien van uw website. Wij geven graag aanvullend advies.

Heeft u vaak behoefte aan advies en ondersteuning ten aanzien van widgets, content, koppelingen en/of additionele toepassingen op uw website? Dan is het aan te bevelen om te kiezen voor ons “totaal ontzorgd pakket”. Dit pakket is onderdeel van het website abonnement. We helpen u in dat geval onbeperkt met al uw vragen ten aanzien van uw website. Onze helpdesk is altijd 1 op 1 en uw vragen worden in de meeste gevallen binnen 24 uur beantwoord. En bent u voor 30,95 per maand (het meest gekozen pakket C) van vele gemakken voorzien.