De Farm&Country Fair gaat de toekomst in met een eigen app!

  • -

De Farm&Country Fair gaat de toekomst in met een eigen app!

Category:Apps,Nieuws

Afgelopen vrijdag 16-06-2016 (mooie datum) werd officieel aangekondigd via Facebook dat de Farm&Country Fair in Aalten haar eigen app heeft gelanceerd. Wij zijn erg trots op het feit dat we deze app hebben mogen realiseren voor dit grootschalige achterhoekse evenement.

Maar liefst meer dan 400 standhouders zijn er te vinden op deze fair, die inmiddels al 21 jaar bestaat. Het aanbod is een mix van life-style, landleven, food, buiten leven, accessoires, voor jong en oud is er van alles te zien en te beleven. GeniusApps was ook ooit standhouder in 2011, alweer 5 jaar geleden. De binding met dit evenement blijft, vandaar dat we ontzettend blij zijn met de eer om deze app naar buiten te mogen treden.

Het publiek ondervindt veel profijt van deze app. Zo is 90 tot 95% van de informatie offline (zonder een internetverbinding) beschikbaar. Men kan snel navigeren naar belangrijke punten op het terrein, men ontvangt van de highlights tijdens het festival automatisch een melding op de mobiele telefoon en er is ook een mogelijkheid tot het indienen van noodgevallen, incidenten of het snel bereiken van de organisatie.

Verder zult u direct de Facebook en Twitter pagina van De Farm&Country Fair kunnen zien, zodra u deze opent in de app. De video’s in de app geven alvast de sfeer weer.

Deel dit bericht vooral zo veel mogelijk, zodat iedereen gemak heeft van deze app. Zie enkele foto’s hieronder:

 

Wij wensen iedereen veel plezier met deze app en tijdens 1 of meer van deze 3 dagen op 24, 25 en 26 juni. Wie weet kom je ons nog tegen!