Om tureluurs van te worden;-)

  • -

Om tureluurs van te worden;-)

Category:Apps

Echt scoren bij jouw sportclub? Breng het idee in van dit leuke artikel! 🙂

Bij hoeveel groepsapps ben jij aangemeld? Word je niet tureluurs van al die berichten? Dat kan anders! Je wilt niet alle reacties van anderen en zou het liefst uit 1 of meer groepsapps stappen? Dan moet je echt verder lezen.

Vaak ontstaan dergelijke groepsapps vanuit meerdere sportteams bij jouw sportclub. In geval van kinderen heb je misschien naast de groepsapp van je eigen team ook nog de groepsapp van je zoon of dochter. Pff. Als dat zo is, dan is jouw sportvereniging kandidaat voor een eigen verenigingsapp! Waarbij iedereen in 1 keer een bericht ontvangt als er afgelastingen zijn of ander belangrijk nieuws.

Teamleden zijn ook heel mooi weer te geven, met bijvoorbeeld een link naar de eigen social media.

Bovendien is het leuk dat van jouw sportclub de social media tijdlijnen van Facebook en Twitter direct vanuit de app te bekijken zijn. Je club bereikt automatisch meer volgers op deze kanalen, omdat de allereerste keer de bezoeker wordt gevraagd de pagina te liken of jouw club te volgen op twitter. Een enorme exposure dus, wat voor jouw club ongetwijfeld meer nieuwe leden zal geven.

Mooie video’s kunnen afgespeeld worden in 1 afspeellijst, helemaal vrij van reclame en banners. Foto’s worden als een mobiele diashow weergegeven op je telefoon. De routeplanner brengt je snel naar de vereniging waar tegen gespeeld wordt. Iedereen is op de hoogte van het laatste nieuws.

Programma’s en uitslagen zijn blijvend zichtbaar, ook al heb je eventjes geen internet verbinding.

Kortom: een heleboel interessante mogelijkheden dus! Ben jij degene die het lijntje graag legt?

Mail ons op info@bak.geniusapps.nl onder vermelding van jouw clubnaam en je eigen naam.

We hebben dan wat leuks in petto voor je;-)