B&B en Groepsaccommodatie/mini camping Roerdinkhof.nl gaat online met nieuwe mobiele website

  • -

B&B en Groepsaccommodatie/mini camping Roerdinkhof.nl gaat online met nieuwe mobiele website

Category:Nieuws

Na het geven van 2 leuke webshops in de oudste schuur van Nederland (1544) op Roerdinkhof, raakte ik met Gerhard aan de praat. We kennen elkaar al zo’n 2 jaar, waarbij Gerhard trots zijn verblijf aan mij liet zien. Van de mini-camping tot de B&B tot aan het toen in wording zijnde bedrijfsrestaurant. Dat leek mij nu een mooie plek voor het geven van trainingen! Zo gezegd, zo gedaan.

Een niet al te grote ruimte, geschikt voor groepen tot ongeveer 20 deelnemers, ideaal voor mijn “Stoeien met WordPress” workshop. De reacties van de workshop deelnemers waren erg positief en dit maakte het geven van deze workshops op een zo’n mooie locatie uniek. Dit gaat dus vaker herhaald worden. Zie hieronder een foto:

afb1

Uiteindelijk mochten we voor Roerdinkhof.nl ook een geheel nieuwe website gaan maken. Dit is gelukt, in slechts 3 dagen tijd! Door intensief samenwerken, korte lijnen en (ondanks dat de oude site plots niets meer deed) het zorgen voor invulling van de site op basis van een backup van teksten en plaatjes in een Word-bestand. Een uitdaging;-)

Het resultaat en verschil zie je hieronder! Links de oude website, rechts de nieuwe website. Geschikt voor alle (mobiele) apparaten, voorbereid op nieuwe ontwikkelingen in de toekomst.

Screenshot_20160323-143750 Screenshot_20160418-112407

Hieronder een kort filmpje (30 seconden) van deze nieuwe website:

Je kunt bij Roerdinkhof terecht voor een ontspannen vakantie, met legio recreatie mogelijkheden in de omgeving, het mooie Winterswijk-Woold. Naast een heleboel mooie fietsroutes en wandelroutes, is er voor de kinderen ook van alles te doen.

En mocht je eens een leuke training / workshop willen geven, ik kan je deze locatie van harte aanraden!