Klantverhaal Karin Kruidenier!

  • -

Klantverhaal Karin Kruidenier!

Category:Nieuws

Ellis heb ik, lang geleden, leren kennen in een vrouwennetwerk uit de Achterhoek.

Aangezien de mobiele telefoon steeds vaker gebruikt wordt om te ‘googlen’ bedachten wij ons dat het wel tijd werd voor vernieuwing van onze website, zodat de automobilist ook onderweg ons kan vinden en sterker nog, de tekst kan lezen van de site.

Er zijn genoeg aanbieders in de markt maar de één is de ander niet. De prijzen liggen ook sterk uiteen en ik vind het persoonlijk prettig om dichtbij huis zaken te doen. Onze site was zo oud dat deze niet 1 op 1 kon worden omgezet naar mobiel. Er moest een gehele nieuwe site komen hiervoor.

Ellis bood via de social media een cursus WordPress aan. Aangezien ik die dag niet kon, gaf ze mij de gelegenheid voor een 1 op 1 moment. Ze leidde mij rond door WordPress. Wow! Wat is er veel mogelijk met dit programma en hoe handig ook! De site die wij hadden was voor mij minder makkelijk aan te passen ook de beperking in mogelijkheden was een struikelblok. De service die Ellis kon bieden en de prijs die ze er voor vroeg heeft ons eigenlijk direct doen besluiten deze deal rond te maken.

De rust die Ellis uitstraalt, is soms een beetje lastig J, omdat ik nogal van de communicatie ben, maar ze is een kei in haar vak. Ze legt alles erg goed uit en is op alle momenten van de dag te bereiken en behulpzaam. Dit vind ik een groot voordeel. Als ik dan een aanpassing wil doen is deze ook snel gedaan. Zo houd ik mijn to do lijstje klein haha!

Door mijn tevredenheid heb ik nog een 2-tal bedrijven doorverwezen naar Ellis. Ik kan dan ook een ieder aanraden met haar in contact te gaan.

Ellis Garstenveld van GeniusApps kan ik dan ook van harte aanbevelen. Ze is een goede praktische meedenkster en door haar rust leer je zelf het programma ook heel goed kennen.